• Doetinchem: (0314) 32 58 62

  • Ulft: (0315) 63 18 98

Vacature

 

 

images

Kapsalon Hardy bestond op 10 juni 2018 precies 55 jaar en wordt aangestuurd door alweer de tweede generatie kappers uit de familie. Om nog meer mensen van dienst te kunnen zijn, zijn wij in 2006 onze tweede vestiging in Ulft begonnen.

Service en aandacht voor onze klanten staan al sinds 1963 centraal bij alles wat we doen. We stellen alles in het werk om te zorgen dat u het bij ons naar uw zin heeft. En wij bij u! Want Kapsalon Hardy is al sinds jaar en dag de vertouwde huiskapper bij Verpleeghuis Den Ooiman, Zorgcentrum Schavenweide, Zorgcentrum Croonemate, Verpleeghuis Het Weerdje en Zorgcentrum De Zonnekamp. Vaste klanten die slecht ter been zijn en daardoor niet in staat zijn naar ons toe te komen, maar dit wel graag willen, halen we op en brengen we weer veilig thuis. Mocht halen en brengen ook niet meer kunnen dan helpen wij graag onze klanten, tot zover mogelijk, aan huis.

Advertentie leerling kapper m/v (BBL)

 

 

Voor directe versterking van ons team zijn wij op zoek naar een leerling kapper m/v (BBL) voor een van onze filialen. Ben jij enthousiast, leergierig, collegiaal, hardwerkend en heb je een goed gevoel voor fashion en wil jij de fijne kneepjes van het kappersvak leren in een gezellig, leuk en collegiaal bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga je pas in september beginnen met de opleiding tot kapper/ster? Ook dan mag je solliciteren naar deze baan en vakantie werk doen in de maanden juli en augustus. Dan heb je in ieder geval al een voorsprong gemaakt voor je studie.

Wij bieden een salaris en reiskosten conform cao, de mogelijkheid om in de toekomst door te groeien tot bedrijfsleider, het volgen van cursussen afgestemd op jouw behoefte.

Herken jij jezelf in in deze haarstylist(e)? aarzel dan niet en mail jouw sollicitatiebrief, voorzien van CV en foto naar:

marcbolder@kapsalonhardy.nl

Of schrijf een brief t.a.v:

Marc Bolder

Kapsalon Hardy

Terborgseweg 68

7005 BB Doetinchem

 

 

Kapsalon Hardy – Inspiring Hairfashion For Great Hear!