• Doetinchem: (0314) 32 58 62

  • Ulft: (0315) 63 18 98

  • Didam: (0316) 22 00 14

Trends

“MIXED” De Nederlandse haarmodelijn herfst – winter van 2016 – 2017

Mixed_trend_haarmode_najaar2016

The best of two worlds – dat is waar de haarmodelijn herfst – winter 2016 – 2017 voor staat. Het combineert iconische coupes uit het verleden met de allernieuwste kniptechnieken. Natuurlijk combineren wij ook de nieuwste kleurtechnieken en stylingstechnieken.

Totaal

De nieuwste kapsels worden uitgevoerd in een 3D variant. Dat wil zeggen dat als je vroeger een model had uitgezocht, deze wel 6 weken op dezelfde manier bleef zitten. Vandaag de dag kunnen wij er voor zorgen dat je in een handomdraai jouw kapsel kan omvormen tot een compleet andere look. Geweldig toch dat je je eigen look kan creëren voor elke gelegenheid.

De nieuwste kleurtechniek is strobing. Het is een nieuwe techniek waarbij een heel natuurlijk effect wordt aangebracht. Het is een mix van de balayagetechniek en de highlighttechniek. Voor de nog fijnere mix gebruiken we ook vaak de bayhighlighttechniek. Kleuren kunnen hierdoor zowel horizontaal als verticaal in elkaar overlopen, en de kleuren zijn deze herfst – winter nog wat intenser. De kleuren die we deze winter vaak gaan zien zijn de mokka-, chocolade- en karamel tinten. Maar ook de blonde tinten en de ijstinten vergeten we niet.

Unknown

Onze conclusie is dat we weer een geweldige haar lijn voor de herfst – winter 2016 – 2017 hebben. Mooie technieken en geweldige diepe kleuren maken het kapsel helemaal af. Onze stylisten zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste technieken en kunnen U laten zien wat Kapsalon Hardy aan vakwerk aflevert. Met de verzorgings- en stylings producten van REDKEN en CHI maak je je kapsel helemaal af. Verzorgingsproducten van REDKEN en CHI die ervoor zorgen dat de kleur en kwaliteit van het haar helemaal optimaal zijn en behouden blijven. Stylingsproducten van REDKEN en CHI maken je look helemaal compleet.

Vakwerk gemaakt door de stylisten van Kapsalon Hardy is onmogelijk om thuis zelf te maken. Kom daarom langs en overtuig Uzelf van onze kwaliteit.

 

Kapsalon Hardy – Inspiring Hairfashion For Great Hear!