Nieuw bij Kapsalon Hardy:

Abonnementen om het hele jaar je haar geweldig te hebben. Hoe werk dit:

Eigenlijk heel simpel, Je vult het abonnement formulier in en in welke maand het eerste bedrag moet worden afgeschreven. Dit formulier mail je terug en wij zorgen ervoor dat alles in ons kassasysteem komt te staan. Hierna kan je gebruik maken van je abonnement. We zetten even de abonnementen op een rij:

 

Heren Vipcard                                     21.50         (13 maal per jaar wassen, knippen, drogen)

Heren Vipcard Plus                            31.50         (26 maal per jaar wassen, knippen, drogen)

Dames Vipcard                                    26.50         (13 maal per jaar wassen, knippen, drogen)

Dames Vipcard Plus                           38.50      (26 maal per jaar wassen, knippen, drogen)

Dames Vipcard Kleuren                    37.50         (13 maal per jaar kleuren en  ±10 highlights)

Dames Vipcard Kleuren Plus           54.00      (26 maal per jaar kleuren en ±10 highlights)

Dames Vipcard Gold                          62.50        (13 maal per jaar wassen, knippen, kleuren, ± 10 highlights)

Dames Vipcard Gold Plus                 94.00        (26 maal per jaar wassen, knippen, kleuren, ± 10 highlights)

 

Even een voorbeeld, je sluit een Dames VIP Card  abonnement af voor € 26.50 per maand. Dan mag je eens per maand een afspraak maken voor jezelf om geknipt, gewassen en gedroogd te worden. Het abonnement is natuurlijk wel strikt persoonlijk en zorgt er voor dat je er altijd geweldig uit ziet. En wil met je Dames Vipcard abonnement graag geknipt en gekleurd worden? ook geen probleem. Het knippen, wassen, drogen zit in het abonnement, dus je betaald dan alleen het kleuren.

Een extra voordeel is dat al onze abonnementhouders altijd 20% korting krijgen op al onze haircare en stylingsproducten. Dat is dus profiteren van hoge kortingen op professionele kappersbehandelingen en producten. Wij zorgen ervoor dat je haar altijd na de behandeling er geweldig uitziet, en thuis kan je je haar verzorgen met de beste producten van REDKEN.

Heb je nog vragen of wil je een abonnement afsluiten? Je kan hiermee altijd terecht bij een van onze medewerkers. Zij leggen je graag uit hoe het abonnement werkt, wat de voorwaarden zijn en wat voor een abonnement voor jou het beste is. Wil je al een abonnementsformulier invullen, dan kan dat hier. Ook de voorwaarden staan hierbij vermeld.

 

Ook voor de heren is er een geweldig abonnement. Voor maar € 21.50 per maand naar de kapper om gewassen, geknipt en gedroogd te worden en ook te profiteren van 20% korting op al onze haircare producten, verzorgingsproducten en stylingsproducten.