Kapsalon Hardy is een moderne kapsalon met filialen in Doetinchem, Ulft en Didam. Met een team van 13 medewerkers zorgen wij al bijna 54 jaar voor de beste kwaliteit en service voor onze klanten. Naast onze 3 geweldig mooie zaken hebben wij ook nog kapsalons in 5 verschillende verpleeghuizen. Hierin staat een vast team van 6 medewerkers die er voor zorgen dat het onze senior klanten aan niets ontbreekt. Voor onze filialen Doetinchem, Ulft en Didam zijn wij op zoek naar junior stylisten die alle kneepjes van het vak willen leren! Ben jij degene die wij zoeken of ken jij iemand die wij beslist moeten ontmoeten? Zorg er dan voor dat jou/zijn/haar sollicitatiebrief met foto zo snel mogelijk gemaild wordt. Ga je in september pas de kappersopleiding volgen? ook dan kan je nu al solliciteren zodat je in september al een baan kan hebben voor je opleiding. Wij zoeken wel de BBL leerlingen, dus 3/4 dagen werk en 1 dag school!

 

 

STYLIST A/B

Wij zijn op zoek voor onze filialen naar een stylist A/B. Als stylist ben jij degene die onze klanten aanspreekt zodra deze onze zaken binnenlopen en zorg jij ervoor dat het aan onze klanten aan niets ontbreekt. Kortom, jij bent ons visitekaartje. Wil jij graag de fijne kneepjes van het vak leren, ben je leergierig en heb je een passie voor haar. Dan zijn wij degene die jou zoeken!

Wat zoeken wij:

  • eerste of tweede jaars leerling van de kappersopleiding (BBL)
  • Gemotiveerd en serieuze leerling
  • Flexibel, collegiaal en vol met doorzettingsvermogen
  • Leergierig en trainingen willen volgen

 

Wat bieden wij:

  • Salaris comform de kappers CAO
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Hoge kortingen op al onze verkoop producten
  • Praktijkervaring
  • Voldoende afwisseling en uitdaging

 

Ben jij degen die wij zoeken? Aarzel dan niet en stuur een sollicitatiebrief met pasfoto en eventueel een C.V. naar: marcbolder@kapsalonhardy.nl

 

Wij hopen snel van je te horen.