article1_girl_blue_hair

March to the beat of your own drum met City Beats! Deze nieuwe lijn van tijdelijke haarkleuringen is geïnspireerd op de energie van New York City en bestaat uit zeven knallende kleuren. City Beats is een verzorgende kleuring met zure formule die het haar conditioneert en de schubben sluit voor een langdurig heldere kleur en gezond uitziend haar.

City Beats speelt in op de vivid hair trend die nog altijd groeiende is, vooral bij millennials.

City Beats geeft de stylist de kans om zijn/haar creativiteit de vrije loop te laten gaan en looks te creëren barstensvol persoonlijkheid.
Bij een vibrant, bold en edgy product als City Beats hoort een passend gezicht. Chloe Nørgaard, model en DJ uit New York, staat bekend om haar aanwezigheid in de music & fashion scene en om haar dat alle kleuren van de regenboog heeft. Ze is dan ook een perfecte fit met City Beats.

Citybeats Model

In de City Beats serie zijn geweldige kleuren te verkrijgen. Wat dacht je van de kleuren:

YELLOW CAB – BROADWAY BLUE – TIMES SQUARE TEAL – BIG APPLE RED – EAST VILLAGE VIOLET – MIDTOWN MAGENTA – WEST VILLAGE SUNSET

En voor al deze kleuren zijn oneindig veel kleurmogelijkheden. Alle kleuren zijn namelijk te mengen met elkaar, hierdoor kan je dus eindeloos combineren met kleuren. Wil je eindeloos combineren met deze City Beats kleuren? dan kan dat natuurlijk gewoon bij ons in de zaak. Alle filialen hebben de kleuren nu op voorraad, dus wil je eens iets anders, laat het maar horen en wij laten zien dat het echte gave kleuren zijn.

article1_color_products

Nieuwsgierig? bel dan één van onze filialen:

Doetinchem: 0314 – 32 58 62

Ulft: 0315 – 63 18 98

Didam: 0316 – 22 00 14

Laat je overtuigen door één van onze topstylistes en zet de trend en March to the beat of your own drum!